NATTSTAD | SMINK | NY KLASS

Tjatja..
Jag läser ju ganska många bloggar, och har sett av de flesta av mina kompisar har blogg på Nattstad och det verkar faktiskt mycket bättre, eftersom det finns en topplista där över alla bloggar, vilket är lättare att komma upp på den och få mer besökare än blogg.se. Funderar alltså på att testa blogga där ett tag för att se om det är bättre och sen om det är bättre att jag flyttar över min domän (alltså mitt domännamn netjy.se). Vi får helt enkelt se hur jag gör.
 
Idag har jag köpt lite nytt smink på Dollar Store, ska testa och se om det är bra. Skulle egentligen köpa en Kabukiborste där, men alla var slut. Behövde verkligen en till för dom är asbra därfrån. Men jag fick med mig hem ett puder och en concealer. Testade lite förut och det såg bra ut, får se om det ser lika bra ut imorgon när jag ska till skolan och det är annat ljus där. 
 
Imorgon är det skola igen efter praoveckan. Jag har längtat som satan till den. Men det är lite nervöst eftersom att jag ska gå i en annan klass och jag vi håller liksom inte på med samma saker i de olika ämnena och vi har inte samma böcker osv.. och att jag måste gå igenom hela skolan för att komma till mitt skåp från deras korridor. Men det blir nog bra. Måste skaffa deras schema också på mobilen också.. Men det kommer bli najs hoppas jag. Bara en vecka kvar till moppekursen nu också, längtar så otroligt mycket tills jag får kortet och får köra runt exakt vart jag vill (nästan överallt då..). Nu ska jag sova och snapchata lite med mina friendooos. Puss!
 
 
(Det här blir nog första OCH sista inlägget utan bild, för jag är trött nu så jag orkar inte ladda in massa bilder i datorn. Följ mig på instagram för att se bilder @ccajsaa )

Kommentarer

Skriv din åsikt här, tack

Namn:
Tryck här om du är stammis!

E-postadress: (vår hemlis)

Länka din blogg eller ett roligt videoklipp?:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0