LAXÅ | MOPPE | MUSIK

God kväll / God natt! Eller vad ska man säga? Hej. Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Lyssnar på lugna låter och bara tar det lugnt helt enkelt och kopplar av. 

Imorgon är det äntligen fredag, har faktiskt inte längtat efter fredagar så mycket längre men idag längtar jag extra mycket eftersom det är helg och jag ska antagligen till Laxå igen! (Bor nästan där nu för tiden ;)) och på måndag kommer jag praktisera där hela veckan på Burger king. 
Kommer antagligen äta mig fet också, nice!  

Veckan har annars bara rullat på som vanligt. Glömde tyskaboken i skolan tredje veckan i rad idag, så kommer inte kunna göra läxförhöret imorgon. Jag har fått så dåligt minne!! Glömmer allting. 

I veckan också så fick jag en moppe, eller ja den är familjens till jag skaffat moppekort. Ska på moppekurs i slutet av månaden och sen vet jag inte hur lång tid det tar innan jag får göra provet och sånt, men hoppas det går ganska fort iallafall. Vill liksom börja glida runt med alla andra som har moppe och så kan man liksom köra till donken.. 😏👌 Det enda som behövs bara köpas en ny hjälm till den, blir nog en crosshjälm. 
Natti!

Kommentarer

Skriv din åsikt här, tack

Namn:
Tryck här om du är stammis!

E-postadress: (vår hemlis)

Länka din blogg eller ett roligt videoklipp?:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0