Live as if you'll die today.

Idag så har jag gjort allt annat än det jag borde göra.  Det jag gjorde: Jag fick för mig att måla eyeliner (sminka mig med andra ord för folk med lågt iq som inte vet vad eyeliner är..) och sen fick jag nån energikick så jag sprang runt i lägenheten och dansade eftersom jag var hemma själv. Samtidigt som jag satte på ashög musik och typ skreksjöng med. Och sen så var jag så hungrig så jag åt, noshit. Det jag borde ha gjort istället: Pluggat och sen gå till gymmet.
Men som tur var hann jag plugga iallafall fast ja jag använde lite facit här och där, men skitsamma läxorna blev gjorda och jag fattade tillslut lite ändå!
Gymmet får det bli en annan dag.. har lite träningsvärk från dansen igår. Känner mig himla steeel och tiden räckte ändå inte till. 
Igår efter skolan så följde Sannah med mig hem, det var ett tag sen vi var eftersom vi var typ osams halva förra terminen men det löste sig såklart (och sen kom jag på att vi har varit några gånger efter det haha men aah).. :))
Vi satt och youtubea eller vad det heter haha, på hur man twerkar. Så vi stod framför spegeln och övade på det, såg hur töntigt ut som helst, men lyckades nästaan! Har iallafall lärt mig shuffla som jag velat kunna aslänge :D
 
Nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning och försöka lägga mig tidigt, för imorse höll jag på att somna på typ tre lektioner. -.- NATTIII
 
 

Kommentarer

Skriv din åsikt här, tack

Namn:
Tryck här om du är stammis!

E-postadress: (vår hemlis)

Länka din blogg eller ett roligt videoklipp?:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0