BILDER SOM ALDRIG FÖRR

 
 
Lite bilder på mig&mina kompisar som ni nog inte har sett. Puss och hej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOLIDAY'S PERFECTION

Just nu är nästan allt perfekt. Jag fyllde ju i förrgår och då hade jag kalas för mina släktingar på pappas sida och idag hade jag kalas hos mamma med hennes sida. Jag fick: massa pengar, hygiengrejer (ansiktsmasker, tandkräm, tvål, parfym osv.), nagellack, halsband, VS-Hello Darling, munktröja, plattång och moppekurspengar.
Asnöjd över allting och jag handlade ju massor på marieberg samma dag också och är verkligen sjukt glad.
 
Hela lovet har varit superbra, har varit med många nya kompisar och varit och flängt fram och tillbaka lite överallt. Varit både i Laxå och Örebro. Även fixat prao till V.12. Ska gå i en annan klass veckan efter också för att min klass har prao den veckan och jag bytte. Det sämsta är väl att jag gjort saker jag ångrar men det gör väl alla lite närsomhelst. 
Men just nu känns mitt liv ganska perfection faktiskt för engångsskull och det är skönt, så det får gärna fortsätta på det här sättet.
Lekte söt imorse och körde på flätor och halvt osminkad..
 
 
 

FINALLY
15 bast hörrni människor!
Nu blire att dra till Marieberg och shoppa upp lite money. Gick upp 8 idag och det är ett under i och med att jag lagt mig 5 varje morgon och gått upp 13-14.. HA'RE

BÄST ATT RÅNA EN BANK IDAG

 
IMORGON BLIR JAG 15 OCH JAG KAN INTE HANDLE IT!!!!!!!! 
 
 
 

Dagens

15 ÅR | KÖRKORTSTILLSTÅND | LOVEU

 
Jag vet att jag är sämst på att blogga och att jag alltid numera inleder varje inlägg med detta..
 
MEN jag har inte tid och jag hoppas ni inte glömmer bort att kolla bloggen varje dag ändå, för det finns säkert gamla inlägg som ni inte läst. Den här veckan är det sportlov och på torsdag blir jag alltså 15 år, och jag ska försöka att inte vara hemma då för att sitta och ruttna.. Så ska förmodligen till marieberg kanske och shoppa lite med vänner.
 
Jag fick förresten körkortstillståndet till moppekortet förra veckan, så nu är det bara att anmäla mig till kurserna fast jag vill vänta tills någon av mina kompisar också kan ta kortet för jag vill inte gå själv.. känner mig så klen och sen vill jag helst ha moppen före kortet.. o.O
 

Deep - I can't love somebody else.. you're my everything.. i love you, idiot.
Wish I could say that: VVVV
 
 
 

Kvällsinlägg

Ni vet när man inte vet hur man känner? Vem man egentligen gillar? Inte har en aning om vad man håller på med? Och inte vet någonting.. 
Sån är jag just nu, jag vet inte hur jag vill ha det med någonting. Jag tror det bästa är att bara lyssna på sitt hjärta och bara gå efter vad man tycker och inte låta någon annan bestämma.
Folk får kalla mig vad dom vill, men man måste göra misstag för att inser att det är fel.  Kärlek är vad du gör det till! Om du är trött på kärlek så tänk på att det är
bara någon person som gjort så att du tycker det, någonstans finns den nästan perfekta killen för just dig som får dig att inse att kärlek är en bra sak.
Godnatt, imorgon ska jag till örebro med bildprofilen till något konstmuseum. Senare är det dans. Så det är fullt upp, godnatt :*RSS 2.0