SKOLAN

Idag fick jag tillbaka min "novell" som jag lämnade in för någon vecka sedan och jag var ganska säker på att jag skulle få dåligt betyg på den eftersom jag hade asdålig fantasi när jag skrev den och sen var det tvungen att vara en deckare.
 
Jag skrev om en våldtäkt och tyvärr hände det något när jag skrev den att jag "råkade" detaljera för mycket på våldtäktshändelsen för att försöka få så högt betyg som möjligt så det var rätt så pinsamt när vi skulle läsa upp varandras noveller förut i grupper och nu vill alla att jag ska läsa upp min för hela klassen, vilket är vääldigt pinsamt men jag gick med på det bara för att få skratta lite^^
 
Sist på dagen hade jag tyska och då fick vi tillbaka ett prov vi gjorde i fredags och jag hade glömt boken i skolan då och glömt att plugga, men det kändes ändå rätt bra när jag gjorde provet. För att vara godkänd skulle man ha 25 "poäng", jag fick 24,5 poäng.. Det kändes förjävligt. Mitt första F någonsin..och det skiljde bara 0,5 poäng!! Kan ju inte direkt säga att jag ansträngde mig med det provet så jag får helt enkelt skylla mig själv. Känner verkligen att jag måste börja ta tag i skolan och plugga mer. 
 
 

Kommentarer

Skriv din åsikt här, tack

Namn:
Tryck här om du är stammis!

E-postadress: (vår hemlis)

Länka din blogg eller ett roligt videoklipp?:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0