FREDAG

Tjaa, idag slutade jag 12.40 vilket jag gör varje fredag numera. Fick alla rätt på tyskaläxan idag, vilket jag ändå var nöjd över och jag lyckades göra matteläxan för engångsskull också. När jag hade slutat så visste jag inte vad jag skulle göra, så jag gick till min paralellklass och var med på deras mattelektion. Satt där och snackade massa med dom och det roliga är att jag är nästan mer närmare dom än min egen klass. 
 
Hade gärna velat byta till deras klass men det är bara ett år kvar så det känns onödigt och jag tycker inte det är nåt stort fel med min klass så ja. Sen när dom slutade runt 14, så följde jag med Becca till konsum och köpte jordgubbar som hon skulle ha, sen gick vi och köpte godis och träffade Gabby, Saga och Mikaela så vi var en stund med dom tills Becca skulle med sin buss hem och då drog jag hem till pappa och hämtade mitt smink, sen skjutsade han hem mig till mamma. Väl hos mamma så gjorde jag inte ett skit förutom att skrattat åt mamma när hon försökte sig på att spela "Flappy Fall", så många svärord har jag nog aldrig hört från henne innan ;)
 
Fick idag också ett mejl om att min dans overall kommit, så ska nog dra och hämta den på söndag om jag inte orkar vänta tills tisdag då jag har dans:)
 
Nu ska jag bara ta det lugnt med familjen och äta chokladbollar och mysa
 
Hoppas alla andra också kommer ha en bra fredagkväll! 💋
Kommentarer

Skriv din åsikt här, tack

Namn:
Tryck här om du är stammis!

E-postadress: (vår hemlis)

Länka din blogg eller ett roligt videoklipp?:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0