FALSKA MÄNNISKOR, SKOLSYSTER OCH OPTIKER

Såg just att det var 10 dagar sen jag bloggade, hoppsan.. Dagarna bara flyger iväg typ.

Men iallafall idag är det fredag för dom som missat det och det har hänt massa den här veckan faktiskt.
För det första: Kommer jag knappt ihåg vad som hänt, men jag vet att det är både dåliga saker och bra saker. Mest bra, i guess. Igår var jag på hälsosamtal hos skolsyster, alla åttor skulle på det (asså inte samtidigt men ja) vi snackade massa och vägde & mätte mig och jag är liksom bara 1,60.. medan alla mina kompisar är ungefär över 1,70 typ, känner mig askort! Haha..
Sen i tisdags så var jag och Sannah på dans, Ragga. Så japp nu ska jag börja dansaaa :D
Och i onsdags var jag på gymmet och hade massa träningsvärk ifrån dansen och fick ännu mer träningsvärk efter gymmet och har fortfarande kvar massa träningsvärk i benen och rumpan, gör jätteont och känner mig stel som en pinne typ, haha!
 
Sen så det där med falska människor. "När du säger att du älskar mig, det betyder ingenting. Du betyder ingenting längre dessutom, fast jo för jag älskar dig. Fast jag betyder ingenting för dig, så var det ja."
Ja men tänker inte skriva hela historien här osv vad som hänt haha men är så trött på folk som säger massa snälla saker om en och sen ba "nej jag menade inte det". Så irriterande!
 
Idag i skolan var det helt normalt, jag och julia skuttade omkring hela skolan tusen gånger om och höll varandra i handen, ser ut som niorna tror att vi är lebbar ibland hahaha.. Och efter skolan så följde Hilda med mig till Optikern för jag och mamma var och bokade tid igår för att jag ska ha synintyg till mitt körkortstillstånd, så jag ska skicka in det och när jag fått tillbaka det är det bara att boka moppekurs yeey. Sen är det bara en månad kvar tills jag blir 15 och då kan jag göra provet och förhoppningsvis bli godkänd. SEN TAGGA MOPPE :D
 
Nu ska jag gå ut och träffa min lilla kåååmpis ♥, pusspusssss

Kommentarer

Skriv din åsikt här, tack

Namn:
Tryck här om du är stammis!

E-postadress: (vår hemlis)

Länka din blogg eller ett roligt videoklipp?:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0